cross-svg
cross-svg
remove-svg
plus-svg
remove-svg

Samarbetspartner

Coloplast

Coloplast utvecklar produkter och tjänster för att göra livet lättare för människor med djupt personliga och privata medicinska tillstånd. Dessa tillstånd är ofta förknippade med trauma och tabu. Ju mer intimt tillstånd, desto större krav på att komma närmare kunderna, förstå deras värld och utveckla lösningar som är känsliga för deras speciella behov. Vi kallar detta intim sjukvård.

Vår verksamhetsidé: Att göra livet lättare för människor med intima vårdbehov

Närhet till alla kunder gör detta möjligt. Coloplast lyssnar för att bättre förstå behoven och svarar genom att hitta nya sätt att göra saker bättre tillsammans. Vi visar vägen genom att ta de bästa idéerna först och snabbt till marknaden i form av medicintekniska produkter och servicelösningar.

Djupt privata och personliga medicinska tillstånd är vårt fokus. Vår passion för att göra en verklig skillnad i människors liv är vad som driver och förenar oss. Vår kultur stöder höga ambitioner, och frigör den fulla potentialen hos vårt eget folk för att uppnå dem. Vi välkomnar det bredare ansvar som kommer med ledarskap – ett ansvar för miljön, för samhället, till våra aktieägare, samt att agera med integritet i allt vi gör.

Skota Hem

Känslan av att vara ett med hav, vind och båt utgör ett av de stora mänskliga äventyren. Skota Hem gör det möjligt för personer med rörelsenedsättningar att segla. Och segla väl. Inför vind och våg med bara huvudet ovan relingen i rätt båt är vi alla lika. Seglen fylls och det är naturen som står för kraften. Den råa styrkan är överspelad. Det mesta handlar om seglingens innersta, en känsla som vi alla bär långt där inne. I de båtar vi noggrant valt försvinner rörelsenedsättningar nästan helt. Oftast räcker det att kunna röra fötter och ett par fingrar. Att göra fel gör inget eftersom båtarna inte kan välta. I gladaste båtarna på Baggensfjärden vinner ideligen nya Skota Hem-seglare, med rullstolen stående kvar på bryggan, den största seger som finns. Segern över sig själv och sina egna tillkortakommanden.