cross-svg
cross-svg
remove-svg
plus-svg
remove-svg

Intresseanmälan Student

Var med oss och skapa förändring på riktigt. Vi på stiftelsen Spinalis tycker att det är så roligt att du vill engagera dig.  

Eskadersegling 2023

Skota Hem, Stockholms handikappade segelsällskap och Spinalis har möjliggjort för personer som använder rullstol att lära sig segla. Men det har aldrig funnits möjligheter att segla i den fantastiska stockholmska ytterskärgården. Nu möjliggörs detta genom en unik satsning sommaren 2023.

I juni månad kommer Spinalis att som huvudarrangör bli ansvarig för en eskadersegling med fyra segelbåtar och en motorbåt som följebåt.

Seglatsen går ifrån Arholma i norr genom hela Stockholms skärgård ner till Landsort i söder.

 

Tanken är att varje båt bemannas med två personer med rörelsehinder och två instruktörer. Av dessa är en medicinskt utbildad och seglingskunnig och den andra är mer eller mindre seglingskunnig.

Övernattning kommer att ske ombord varannan natt och i utvalda reserverade boenden iland – motsvarande vandrarhem, stugbyar, hotell eller dylikt.

Tanken är att deltagarna seglar fyra dagar med tre övernattningar varefter man byter rullstolsbesättningsmedlemmar.

Om du är intresserad, vare sig du är potentiell deltagare eller potentiell ledare så är du hjärtinnerligen välkommen. Fyll i intresseanmälan nedan.

Formulär