cross-svg
cross-svg
remove-svg
plus-svg
remove-svg

Anmäl dig som ledare

Var med oss och skapa förändring på riktigt. Vi kan nästan lova sommarens bästa arbetsveckor!

LOVA – Eskadersegling 2024

Återigen arrangerar vi nu en eskadersegling för personer som lever med ryggmärgsskada. Flertalet segelbåtar och en följebåt kommer under juni månad ta sig från Stockholms norra till södra skärgård.

Skota Hem, Stockholms Handikappades Segelsällskap, stiftelsen Handicat och Stiftelsen Spinalis har under många år möjliggjort för personer med olika typer av rörelsenedsättning att lära sig segla inomskär. Nu erbjuder vi segling i Stockholms fantastiska ytterskärgård. Sommaren 2024 ger vi oss ut igen.

Seglingen delas upp i 4 etapper. Deltagarna seglar fyra dagar (inkl tre övernattningar), därefter kommer en ny grupp deltagare ombord.

Vi planerar att varje båt bemannas med två deltagare med rörelsenedsättning och två ledare. En av ledarna behöver ha “mycket god seglingsvana” och den andra “god seglingsvana”. Vi ser  gärna att en av ledarna har medicinsk utbildning.

Övernattning kommer att ske ombord varvat med boende i land motsvarande vandrarhem, stugbyar, hotell eller dylikt.

Datum: 3-19 juni 2024 med möjlighet att arbeta under en längre eller kortare period.
Plats: Stockholms ytterskärgård
Arvode: enligt överrenskommelse 

Sista anmälningsdag den 30 april 2024

Anmäl dig som ledare

Du som söker till ledare behöver vara seglingsvan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnad eller annan medicinsk kompetens. Det är också en fördel att ha arbetat tillsammans med personer som har en rörelsenedsättning.

Viktigast av allt är din förmåga att fungera väl i en dynamisk grupp och är flexibel.

Vi ser fram emot din ansökan!