STYRKA OCH KONDITION

Styrka och kondition är två olika pass som vi växlar mellan. Varannan vecka är det styrka där vi fokuserar på uthållighetsstyrka och varannan vecka är det kondition där vi snabba rörelser fokuserar på att få upp pulsen. Passen sänds från RG Aktiv rehabilitering på Bosön.

Tid: Onsdag kl. 14:30-15:30

Lösenord: hej

Plats: Klicka på zoom-ikonen för att delta i passet. Vi släpper in deltagarna 10 minuter innan passet startar. Observera att länken enbart är aktiv under utsatt tid.

Ledare: Masse Bjerkefors och Maria Hermelin (kondition), Pierre Samuelsson (styrka)

Utrustning: 2 par hantlar (ett par lättare och ett par tyngre) samt ett gummiband (medelhårt till tungt).  Har du inga hantlar kan du använda vattenfyllda vattenflaskor i olika storlekar. Vid Styrkepassen behöver du ha något att fästa gummibandet i, t ex en krok, pelare eller dörrhandtag (obs, välj ett handtag som sitter fast rejält).

För att delta i liveträningen behöver du en dator eller mobil med mikrofon och kamera. 

Läs igenom instruktionerna och informationen nedan i god tid innan träningen startar. Skulle det uppstå några tekniska problem innan eller under träningen så hör du av dig till  Hanna Isaksson

Ha din mikrofon avstängd under träningen!  Det är förstås valfritt att ha kameran på eller inte. 

Information om hur du deltar i träningen steg för steg

  1. Tryck på länken, anslut till mötet, ovan
  2. Välj om du vill gå in i mötet via appen eller browsern. Det kan ta några sekunder innan alternativet att gå in via browser visas
  3. Fyll eventuellt i mötes ID samt ditt namn, till exempel, Peter Petersson. Fyll i lösenordet, som finns ovan 
  4. Tryck på Join
  5. Kontrollera att ljudet på datorn och i mötet är på längst ner i vänstra hörnet, vid ikonen som ser ut som en mikrofon.

Om Zoom

Träningen körs via Zoom. Zoom kan köras med eller utan installation och fungerar som ett virtuellt mötesrum.

Utan installation:

Zoom körs i webbläsaren och du behöver inte installera programmet. Du väljer att trycka på ”Join from your browser”

Med installation:

Det finns en Zoom-applikation som du kan ladda ner och installera på din dator. Applikationen kan laddas ned antingen i samband med att du ansluter till mötet eller i förväg via Zooms webbplats: Zoom meeting application – information och nedladdning (på engelska)

Gå gärna in och testa att allt fungerar med programmet Zoom via denna länk. Länk till testrum i Zoom.