cross-svg
cross-svg
remove-svg
plus-svg
remove-svg

Jag heter Max Nilén och är skådespelare i grunden. Jag brinner för att skapa egna projekt och använda film och teater som ett medel för att ge folk tankar och funderingar.

Jag har tidigare gjort en teaterföreställning som heter Rulle som handlar om att sitta i rullstol. Den handlar om fördomarna och även upplevelserna som anhörig. Min mamma blev rullstolsburen när jag var sex år så mycket av den föreställningen är baserad på våra berättelser.

Nu är jag projektanställd på Stiftelsen Spinalis för att utveckla den teaterföreställningen och skapa film. Allting börjar med ett mer gediget intervju- och researcharbete där jag vill fördjupa mig i allt som har med ryggmärgsskada, förlamning, rullstol, anhörigperspektiv, fördomar och upplevelser att göra. Kontakta mig gärna om ni har egna berättelser eller tips, jag tar med glädje emot all info jag kan få.
Vänligen
Max